Revolutionary Road

Theater Rotterdam

Op meedogenloze wijze fileert ‘Revolutionary Road’ de droom van het gelukkige gezinsleven. Het jonge echtpaar Frank en April Wheeler is totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan in de buitenwijk van een grote stad. Terwijl ze hun leven steeds meer beginnen te haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar. Misschien moeten ze wel alles achter zich laten. Maar het besluit om een nieuw leven te beginnen, heeft meer gevolgen dan verwacht.

Erik Whiens Revolutionary Road is de eerste toneelbewerking van het bekende boek. Een voorstelling over de diepste onvolkomenheden van de mens. Over ontsnappen, maar niet aan jezelf kunnen ontkomen. Deze versie zindert en kruipt onder de huid, met indrukwekkend spel van topacteurs Jacob Derwig, Teun Luijckx, Malou Gorter, Alejandra Theus.

www.theaterrotterdam.nl

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

De Volkskrant

Knap aan de invoelende regie van Erik Whien is dat de sympathie beurtelings bij hem en bij haar ligt.

De Volkskrant

Knap aan de invoelende regie van Erik Whien is dat de sympathie beurtelings bij hem en bij haar ligt.

Het Parool

Heldere toneelbewerking van Jacob Derwig 

Het Parool

Heldere toneelbewerking van Jacob Derwig 

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!