The Stones vs The Beatles Battle (rechtenvrij) 1.jpg

The Stones vs The Beatles Battle

In de jaren zestig was het leven nog lekker overzichtelijk: je draaide de platen van The Beatles of die van de Stones. De bands zelf hadden een goede verstandhouding, maar probeerden elkaar waar mogelijk muzikaal te overtreffen. Zo haalden ze het beste in elkaar naar boven. In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ wordt de ‘concurrentiestrijd’ dunnetjes overgedaan. Een prachtige cast, met onder meer Harry Sacksioni, Edward Reekers, Manny Angeletti (een van de beste Paul McCartney-vertolkers) en Syb ‘Mick Jagger’ van der Ploeg, speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen. En natuurlijk kan er niet worden voorbijgegaan aan dé muziekvete aller tijden: koopt u kaartjes voor het Stones of Beatles-vak? Of kiest u toch voor het neutrale deel?

The Stones & The Beatles vakken
Voor een extra beleving van de voorstelling wordt de zaal ingedeeld in een 'Stones' kamp en een 'Beatles' kamp. Alle even stoelnummer zijn voor The Beatles fans en alle oneven stoelnummers voor The Stones fans. Deze stoelen hebben dezelfde prijzen. In de plattegrond ziet u de stoelnummers vermeld staan. 

www.mbnproducties.nl

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Deze voorstelling kan alleen gespeeld worden voor een volle zaal, als we ons in Flint niet meer aan de 1,5 meter maatregel hoeven te houden. Indien dit niet mogelijk is, zal de voorstelling opnieuw worden verplaatst. Als een voorstelling wordt verplaatst ontvangt u van ons altijd bericht via de mail en vermelden wij het op onze website.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!