vb 3 zonder rondje.jpg

TREK Take Away Kerstdiner

Vier een ontspannen kerst en steun Flint

Bestellen is niet meer mogelijk.

Wat dacht u van een heerlijk hoogstaand kerstdiner dat u thuis in een handomdraai op tafel zet? TREK presenteert ook dit jaar het het Take Away Kerstdiner. Een culinair viergangendiner inclusief amuse, brood en friandise van Nijtmans, dat u de dag voor kerst kunt afhalen in ons restaurant. U kunt hierbij kiezen voor de variant met vis en vlees, of de vegetarische variant. 

Wij hebben de meeste voorbereiding al voor u gedaan, u hoeft alleen nog maar voor de finishing touch te zorgen. En een mooie bijkomstigheid: met de aanschaf van het TREK Take Away Kerstdiner steunt u Flint ook nog in deze lastige tijd. 

Een onbezorgde kerst
Met de meegeleverde instructies kan er eigenlijk niets meer misgaan.
U hoeft de heerlijke gerechten alleen nog maar thuis te verwarmen en mooi te presenteren. Uiteraard garanderen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent! Ook ontvangt u voor iedere gast een sfeervolle menukaart. Zo heeft u alles in huis om er een onvergetelijke kerst van te maken!  

Wilt u uw kerstdiner uitbreiden met een heerlijke bijpassende wijn? U kunt deze aanschaffen op het moment dat u uw bestelling afhaalt in TREK.

De kerstmenu’s zijn te bestellen t/m maandag 20 december 2021. Wij zorgen dat alles op vrijdag 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. 

Bijzonderheden
Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl.

Bijzonder

Wij zorgen dat alles op 24 december voor u klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling afhalen tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Het menu is in de koelkast houdbaar t/m tweede kerstdag. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl. De kerstmenu’s zijn te bestellen t/m 20 december 2021. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!