Ali B - Koorts - RGB tbv online gebruik (c) Richard Terborg.jpg

Geannuleerd Ali B

KOORTS

Dit is een geannuleerde voorstelling van 19 september 2021. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht over de annulering.

Statement Flint rondom Ali B

Op 16 januari zou Ali B zijn voorstelling 'Koorts' spelen in Flint. Deze voorstelling kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. 

Ook Flint heeft met verbijstering kennisgenomen van de zeer ernstige aantijgingen tegen Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Tot er meer duidelijk is, zal er geen nieuwe datum worden gezocht voor de voorstelling van Ali B.

In verband met alle ophef gaan we op een later moment met de producent in gesprek over deze voorstelling.

Wilt u uw kaarten teruggeven en geld of een voucher retour ontvangen? Dat kan. Neemt u dan contact op met ons bespreekbureau via telefoon of e-mail.

Dit is een geannuleerde voorstelling van 19 september 2021. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht over de annulering.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als '...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.

Ali heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleert tot tweemaal toe zijn theater tournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het toch burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind? In 'Koorts' zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: 'Zelfs als het misgaat, komt het goed.'

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Net als Ali zelf. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op naar Flint!

www.alib.nl

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!