Belle en het Beest De Musical 010 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 007 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 003 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 002 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 008 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 004 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 001 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 005 - Wim Lanser.jpg
Belle en het Beest De Musical 009 - Wim Lanser.jpg

Belle en het Beest de Musical (4+)

Sita Vermeulen/ Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.

Een nieuw sprookje komt tot leven in Flint: Belle en het Beest De Musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment.

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita/Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtige goede humor voor jong én oud! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het Flint! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. 

Familievoorstelling

Zie onze coronapaginavoor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!