Cello-Biënalle-2020-©Foppe-Schut-.lowres.-_FS_7651.jpg

Benjamin Kruithof (cello)

Winnaar Nationaal Cello Concours

In oktober 2020, op de laatste avond van de Cello Biënnale Amsterdam vond de finale plaats van het achtste Nationaal Cello Concours. Dit spannendste onderdeel van de Biënnale is gewonnen door de talentvolle Benjamin Kruithof. "Jij bent een complete speler, kalm benader jij elk werk met gepolijst cellospel en tegelijkertijd met een extraverte podiumpresentatie", aldus de jury. Benjamin Kruithof won naast de Eerste Prijs ook de Publieksprijs en de Prijs voor de beste vertolking van de opdrachtcompositie. Deze avond hoort u Benjamin Kruithof live in de Sint Aegtenkapel. Het belooft een prachtig concert te worden met werken van Strawinsky, Shostakovitch en Rachmaninov.

www.cellobiennale.nl

Klassieke muziek
zo 27
feb 22
Sint Aegtenkapel
11:00 - 12:00
€ 20,00
Verkoop v.a. 30 okt

In De Sint Aegtenkapel hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals tonen van een Coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!