Cello-Biënalle-2020-©Foppe-Schut-.lowres.-_FS_7651.jpg
IMG_20200817_202622_433 (1) (1).jpg
image2.jpeg

Benjamin Kruithof (cello)

Winnaar Nationaal Cello Concours

In oktober 2020, op de laatste avond van de Cello Biënnale Amsterdam vond de finale plaats van het achtste Nationaal Cello Concours. Dit spannendste onderdeel van de Biënnale is gewonnen door de talentvolle Benjamin Kruithof. "Jij bent een complete speler, kalm benader jij elk werk met gepolijst cellospel en tegelijkertijd met een extraverte podiumpresentatie", aldus de jury. Benjamin Kruithof won naast de Eerste Prijs ook de Publieksprijs en de Prijs voor de beste vertolking van de opdrachtcompositie. Deze avond hoort u Benjamin Kruithof live in de Sint Aegtenkapel samen met pianiste Ana Bakradze. Het belooft een prachtig concert te worden met werken van Beethoven, Shostakovitch en Rachmaninov.

www.cellobiennale.nl

Klassieke muziek

In De Sint Aegtenkapel hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals tonen van een Coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Programma Lees meer

Programma

Beethoven
Cellosonate Nr. 5 D-Dur op. 102,2 

Shostakovitch
Sonata for Cello and Piano in D minor, Op. 40 

Rachmaninov
Sonata in G minor for Cello and Piano, Op.19 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!