Checkpoint Theater - Vetter dan ooit (SetVexy) 2.jpg

Checkpoint Theater (8+)

Vetter dan ooit

Na het grote succes van afgelopen jaren gaat Checkpoint Theater nog een stap verder en komt terug met de grootste en meest opzienbarende show die ze ooit maakten. Een voorstelling vol ontploffingen, interactie en spectaculaire tests, die nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers wordt gezorgd en dan gaan de remmen los. Doe mee op het toneel met verschillende experimenten, speel met jongens tegen de meiden, duik weg voor het frietschietkanon, leer hoe je met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het superverfkanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog meer. Veel meer.

www.checkpointtheater.nl

Familievoorstelling
zo 23
jan 22
Rabobank Theaterzaal
16:00 - 17:30
€ 27,50 - € 36,00
Pauze : nee
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!