ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_Velzen9800.jpg
ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_Velzen0742.jpg
ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_Velzen0229.jpg
ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_Velzen1562.jpg
ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_Velzen1996.jpg
ConnyJanssenDanst_HOME_Leo_van_VelzenA1075.jpg

Conny Janssen Danst

HOME

Conny Janssen Danst brengt in seizoen 21-22 'HOME' terug op de planken, een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Met de coronapandemie op het netvlies krijgt het begrip "thuis" een nieuwe lading en is de voorstelling actueler dan ooit.

'HOME' draait om de vraag wat thuis betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een sense of belonging?
Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dansers - jonge talenten en bekende gezichten - werkt Conny Janssen voor HOME met livemuziek en speciaal voor de voorstelling gecomponeerd werd van soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos. 

www.connyjanssendanst.nl

De pers over HOME:
"...een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd." - De Volkskrant ★★★★★
"Uit al haar choreografieën spreekt mededogen voor de kwetsbare mens die in de chaos van het leven zoekt naar ankers, naar een plaats om veilig zichzelf te kunnen zijn, mét anderen." - NRC Handelsblad  ★★★

Dans
do 03
feb 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 19,90 - € 28,40
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!