Paul van Loon met… De Griezelbus on tour (Annemieke van der Togt) 2.jpg

De Griezelbus On Tour (6+)

Stap in de wereld van Paul van Loon

Deze voorstelling is helaas geannuleerd.

Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, luisteren naar spannende verhalen, schrijver Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een handtekening scoren voor in je boek: het kan allemaal bij ‘De Griezelbus On Tour’.

In deze muzikale show vol vrolijke griezelavonturen neemt Paul u met zijn band Andere Snuiters mee naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere enge wezens. Kom verkleed als Dolfje, Noura of Foeksia de Miniheks en neem je broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s ook mee naar dit griezelig leuke theateruitje. Als ze durven.

www.paulvanloon.nl

Familievoorstelling
zo 27
mrt 22
Rabobank Theaterzaal
15:00 - 16:15
€ 13,50 - € 21,00
Geannuleerd

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!