De_Verleiders_Pandepaniek_(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_1(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_2(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_3(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_4(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_5(c)_Raymond_van_Olphen.jpg

De Verleiders

Pandepaniek

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring 'Door de bank genomen' ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De Verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. 'Pandepaniek' is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

www.de-verleiders.nl

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

Toneel
wo 16
feb 22
Zaal 1
19:15
Verkoop v.a. 30 okt
Inleiding Inleiding
wo 16
feb 22
Rabobank Theaterzaal
20:15 - 20:15
€ 29,50
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!