De_Verleiders_Pandepaniek_(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_1(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_2(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_3(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_4(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_5(c)_Raymond_van_Olphen.jpg

De Verleiders

Pandepaniek

Deze voorstelling en de inleiding zijn geannuleerd. Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht via de mail. De voorstelling Pandepaniek is ingehaald door de werkelijkheid. Er zal door omstandigheden in seizoen 2021/2022 geen Verleiders voorstelling in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring 'Door de bank genomen' ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De Verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. 'Pandepaniek' is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

www.de-verleiders.nl

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!