Dominic Seldis - Music, Maestro! (c) Mark Engelen liggend.jpg
Scenefoto Dominic Seldis (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 1 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 2 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 3 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 4 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 5 (c) Bram Willems (1).jpg
Scenefoto Dominic Seldis 6 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Dominic Seldis 8 (c) Bram Willems.jpg

Dominic Seldis

Music, Maestro!

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Na het daverende succes van vorig seizoen komt Dominic Seldis weer terug naar de theaters met zijn show 'Music, Maestro!' Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic, Nederlands favoriete Engelsman, geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Met 'Music, Maestro!' brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. En wie weet bent u de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn. Een uniek muzikaal avontuur. Een combinatie van populaire muziek gespeeld door geweldige (klassieke) muzikanten, Britse humor en prachtige projectie.

"Music, Maestro! zit vol met persoonlijke verhalen, prachtige muziek, humor en dat allemaal terwijl ik omringd ben door muzikanten van wereldklasse. Het decor, licht en projectie maakt het een show zoals u nog nooit heeft gezien. Ik verheug me er enorm op!”, aldus Dominic Seldis.

www.dominicseldis.com

Muziek Klassieke muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!