Dominic Seldis - Simply Dominic  (c) Bram Willems.jpg
Simply, Dominic 1 (c) Bram Willems.jpg
Simply, Dominic 2 (c) Bram Willems.jpg
Simply, Dominic 3 (c) Bram Willems.jpg

Dominic Seldis

Simply, DOMINIC.

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

'Simply, DOMINIC.' belooft een intieme muzikale avond te worden, met de beste klassieke -, jazz- en filmmuziek. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment! Dominic Seldis, bekend van o.a. het hitprogramma Maestro, brengt met zijn muzikale trio een unieke kleinschalige show. Nederlands meest bekende en geliefde Brit geeft een exclusief inkijkje in zijn wereld vol onvergetelijke muzikale momenten. Een avond waarin hij zijn favoriete muziek vervlecht met hilarische anekdotes; u verlaat de zaal gegarandeerd met een ‘smile on your face’. Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic geen gelegenheid voorbij gaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek. 

www.dominicseldis.com

Muziek Klassieke muziek
zo 20
mrt 22
Rabobank Theaterzaal
20:15 - 22:15
€ 32,50
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!