Harrie Jekkers - Achter de duinen (Maarten Ederveen) 2.jpg
Harrie Jekkers - Achter de duinen (Maarten Ederveen) 1.jpg
Harrie Jekkers - Achter de duinen (Maarten Ederveen) 3.jpg
Harrie Jekkers - Achter de duinen (Maarten Ederveen) 4.jpg

Harrie Jekkers

Achter de duinen

In 2018 stond Harrie Jekkers voor het eerst in 23 jaar weer in een cabaretsolo op de planken. Het publiek bleek de voorman van Klein Orkest niet vergeten te zijn en hij verkocht een lange serie zondagmatinees in de Haagse Schouwburg met gemak uit. Hoog tijd dus voor een Nederlandse tournee.

In ‘Achter de duinen’ vertelt de Hagenees in liedjes en conferences over zijn jeugd en zijn geliefde Den Haag, dat door de jaren heen zo veranderde. “Wanneer hij zijn gitaar pakt en een van zijn liedjes zingt, is de magie uit het verleden terug. (...) Woorden die luikjes openmaken, herinneringen oproepen, kippenvel bezorgen en ontroeren.” (Theaterkrant)

www.bvmooiweer.nl

Cabaret
wo 18
mei 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 24,55 - € 35,00
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!