Hermine-Mike-c-by-Tom-Beek-nr-3-1024x576.jpg

Hermine Deurloo en Mike Boddé

Amersfoort World Jazz Festival

Hermine Deurloo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste mondharmonicaspelers van deze tijd. Zij beklimt de podia met de Nederlandse pianisten Karel Boehlee, Rembrandt Frerichs en Mike Boddé, maar ook met het Jazz Orkest van het Concertgebouw en het Metropole Orkest, In 2020, vlak voor de lockdown, deed zij een tournee met Steve Gadd en Alain Clarke. Sinds 2015 treedt zij op met pianist Mike Boddé, bekend van Podium Witteman. Dit jaar presenteert het duo het nieuwe programma Jazz uit de Lage Landen, met muziek van Toots Thielemans, Toon Roos, Philip Catherine en Jesse van Ruller, maar ook mooie en soms nog onbekende melodieen van onder andere Rogier van Otterloo en Jacques Brel. Het geheel zal uiteraard worden aangevuld met grappige of wetenswaardige anekdoten van Mike Boddé. Behalve pianist en componist is Boddé cabaretier, schrijver en presentator.

Hermine Deurloo – mondharmonica
Mike Boddé – piano

Amersfoort World Jazz Festival
Amersfoort World Jazz Festival vindt dit jaar plaats van 4 t/m 14 augustus. Het festival biedt een avontuurlijk programma van meer dan 100 concerten op de binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad. In de historische Sint Aegtenkapel wordt op 12, 13 en 14 augustus de verdieping gezocht met akoestische luisterconcerten. Amersfoort World Jazz Festival geldt als een belangrijke springplank voor de nieuwe generatie, maar is ook een festival waar de ‘legends & legacy of jazz’ op een voetstuk worden gezet. De kaartverkoop voor Amersfoort World Jazz festival start op zaterdag 25 juni. Actuele informatie is te vinden op www.amersfoortjazz.nl.

 

Festival Muziek

Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogrammering van Flint. Meer informatie en kaartverkoop: www.amersfoortjazz.nl.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!