Campagnebeeld Confetti.jpg
In the Future©IntrodansHansGerritsen 2012 (2).jpg
In the Future©IntrodansHansGerritsen 2012 (3).jpg
Polish Pieces©IntrodansHansGerritsen 2012 (1).jpg
Polish Pieces©IntrodansHansGerritsen 2012 (2).jpg
Rave©IntrodansHansGerritsen 2015 (3).jpg
Rave©IntrodansHansGerritsen 2015 (11).jpg
Rave©IntrodansHansGerritsen 2015 (7).jpg
Rave©IntrodansHansGerritsen 2015 (12).jpg

Introdans (6+)

Confetti

Met 'Confetti' presenteert Introdans een kleurrijke palet aan dans: van urban tot klassiek. Een kleurrijke voorstelling voor de hele familie!
Het gezelschap viert een seizoen lang een gouden feest, want Introdans bestaat 50 jaar. Deze voorstelling is een 'must see' voor iedereen vanaf 6 jaar. Twee klassieke choreografieën van Nederlands beroemdste choreograaf Hans van Manen, een spetterend ballet van Karole Armitage en nieuw werk van streetwise talent Ruben Chi laten u op het puntje van uw stoel zitten.

Nieuw Werk Ruben Chi
Streetstyle funkster Ruben Chi is een opkomend talent met een geheel eigen danstaal. Hij laat zich voor Confetti inspireren door de werken van grootmeester Hans van Manen. Chi verleidt de dansers tot coole moves op dito muziek.

Rave 
Voormalig ballerina van de punk - Karole Armitage - choreografeerde 'Rave' na de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Het is werk waar de overlevings- en scheppingsdrift vanaf spat. Ze combineert verschillende danstechnieken: voguing, capoeira, washu en ballettechniek. 24 bodypainted dansers razen in een spectaculaire kleurenbombardement over het toneel.

Polish Pieces
Zonder twijfel is 'Polish Pieces' een van de bruisendste en kleurrijkste werken van Hans van Manen. Op de krachtige muziek van Górecki laat de maestro twaalf dansers in felgekleurde tunieken in steeds wisselende combinaties en in een fantastische helder lijnenspel het toneel bestormen. Strak, energiek en pulserend.

In the Future
Hoewel hij het van te voren niet zo extreem bedacht, spelen de kostuums van Keso Dekker - van voren groen, van achteren rood- een belangrijke rol in Hans van Manens 'In the Future'. Ze benadrukken het sublieme spel van kleuren en lichamen op jazzy muziek van David Byrne. Rode en groene ensembles op magische wijze door elkaar gevlochten, groene rijen mixen ingenieus met rode, en met één simpele sprong of draai wisselt het totale beeld weer.

www.introdans.nl

Familievoorstelling Dans

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!