Unseen - 16-9 - Bart Grietens-1.jpg
Unseen - Bart Grietens-1.jpg
Unseen - Bart Grietens-9.jpg
Unseen - Bart Grietens-13.jpg
Unseen - Bart Grietens-16.jpg
Unseen - Bart Grietens-37.jpg
Unseen - Bart Grietens-43.jpg
Unseen - Bart Grietens-52.jpg
Unseen - Bart Grietens-68.jpg

Jakop Ahlbom

Unseen

Jakop Ahlbom Company presenteert 'Unseen', een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van de makers van 'Lebensraum', 'Horror' en 'SYZYGY'.
Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden. Een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

'Unseen' is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

www.jakopahlbom.nl

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien een kop koffie of thee. 

Bijzonder

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!