Lisanne Dijkstra tijdelijk.JPG

Lisanne Dijkstra

MIJN THEATERBREIN

Theatermaakster Lisanne Dijkstra heeft in exact 1 jaar tijd 389.000 volgers gerealiseerd met haar TikTok account 'MIJN THEATERBREIN'. Nu gaat ze het theater in en zorgt ze gegarandeerd voor een leuke avond.

Toen corona uitbrak besloot Lisanne niet bij de pakken neer te zitten en begon haar TikTok account. Ze ontwikkelde verschillende typetjes die ze met haar acteertalent met verve vervult. Haar openheid over dat ze in het verleden veel gepest is, raakt en ontroerd. 

De voorstelling 'MIJN THEATERBREIN' gaat over de eenzaamheid, de onzekerheid, de enorme twijfel die gepaard gaat met haar TikTok account. Over negatieve en positieve reacties, die gevraagd en ongevraagd het net opgeslingerd worden. Over afwijzing, blijven geloven in jezelf en het vinden van troost. Ze schrijft zelf de meest onroerende liedjes en laat zich bijstaan door een meereizend muzikant. Lisanne is echt, puur, oprecht en enorm goed in wat ze doet. 

www.lisannedijkstra.nl

Bijzonder
vr 18
mrt 22
AFASzaal
20:15
€ 19,50
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!