nationaal_theater_weekend.jpg

Nationaal Theaterweekend

Voor slechts € 10,- naar een voorstelling in Flint tijdens het Nationaal Theaterweekend

Voor het zesde jaar wordt het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Tijdens deze feestelijke dagen kan het publiek voor een tientje naar een voorstelling. Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor slechts 10 euro. Bezoekers kunnen genieten van allerlei theatervormen. In Flint is er een voorstelling in het genre cabaret/dans, familie, muziek en klassieke muziek.

Gezamenlijk initiatief
Het Nationaal Theaterweekend is een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Kaarten
Kaarten voor het theaterweekend zijn verkrijgbaar vanaf het najaar. De voorstellingen in dit weekend worden op een later moment bekend gemaakt.

Cabaret Dans Familievoorstelling Klassieke muziek Muziek
vr 28
jan 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 10,00
Verkoop v.a. 30 okt
za 29
jan 22
Rabobank Theaterzaal
19:00
€ 10,00
Verkoop v.a. 30 okt
zo 30
jan 22
Sint Aegtenkapel
11:00
€ 10,00
Verkoop v.a. 30 okt
zo 30
jan 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 10,00
Verkoop v.a. 30 okt
Meer voorstellingen

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!