Oleg Lysenko (bayan) en Hans Boland

De Sneeuwstorm

Het is 1812, Napoleon staat op het punt Rusland binnen te vallen. Zonder enige notie van het dreigende gevaar zijn Masja, een lief meisje van zeventien, en Vladimir, een jonge vaandrig met verlof, wanhopig verliefd. Een huwelijk zit er niet in, want zij is rijk en hij is arm. Zij besluiten stiekem te trouwen en ervandoor te gaan. Een sneeuwstorm gooit roet in het eten...

Alexandr Poesjkin (1799-1837) wordt tot op de dag van vandaag massaal door alle Russen in de leeftijd van vier tot honderd op handen gedragen. Toch doet hij heel on-Russisch aan, met zijn bondige stijl. Maar uit al zijn werk spreekt een diep menselijk gevoel, zonder enige sentimentaliteit maar ook zonder enige reserve, waardoor hij van alle tijden en alle culturen is.

Oleg Lysenko is een virtuoos accordeonist (conservatoria van Kyïv en Rotterdam) en schrijft muziekarrangementen voor theaterproducties. Hans Boland is een veelgelauwerd vertaler en voordrachtskunstenaar.

 

Klassieke muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!