ZVLAA theatershow liggend hoge resolutie.jpg
ZVLAA theatershow staand hoge resolutie.jpg

Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders

Heb je alles net een beetje op de rails, gaat je baas failliet. Of erger: je partner wordt hopeloos verliefd op iemand anders. Waarom gaan de dingen vaak anders dan we willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Op de bank blijven zitten, Facebook verwijderen, single blijven, is dat dan de oplossing? Welnee, start vandaag nog met omdenken. Ga denken in mogelijkheden. Beer op de weg? Geef hem een knuffel.  

In een mix van humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze onemanshow zijn visie op het omdenken van problemen. Ditmaal solo en zonder PowerPoint. En hopelijk met een publiek zonder al te veel verwachtingen.

www.omdenken.nl

Show
wo 11
mei 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 22,50 - € 32,50
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!