Plien & Bianca - En nu dan (Katinka Krijgsman) 2.jpg

Plien & Bianca

En nu dan?

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Plien & Bianca vormen een genre op zich en zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van het Nederlandse cabaret. Hun vorige theaterprogramma ‘Gaat het nog door?’ werd genomineerd voor de Poelifinario, trok volle zalen en kreeg lovende recensies. “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren”, schreef Trouw in een viersterrenrecensie.
Ook show nummer zeven ‘En nu dan?’ zit propvol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen u mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

www.plienenbianca.nl
www.bostheaterproducties.nl

Cabaret
ma 14
mrt 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 25,95 - € 37,00
Verkoop v.a. 30 okt
di 15
mrt 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 25,95 - € 37,00
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!