Plien & Bianca - En nu dan (Katinka Krijgsman) 2.jpg

Plien & Bianca

En nu dan?

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Plien & Bianca vormen een genre op zich en zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van het Nederlandse cabaret. Hun vorige theaterprogramma ‘Gaat het nog door?’ werd genomineerd voor de Poelifinario, trok volle zalen en kreeg lovende recensies. “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren”, schreef Trouw in een viersterrenrecensie.
Ook show nummer zeven ‘En nu dan?’ zit propvol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen u mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

www.plienenbianca.nl
www.bostheaterproducties.nl

TREK LIVE
Regelmatig worden er in Flint na afloop van een voorstelling live optredens of dj-sets georganiseerd in ons restaurant TREK, onder de noemer TREK LIVE.

Na afloop van het optreden van Plien & Bianca treedt Aaron Asbury op in TREK. De piepjonge countryman (1999) uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash of misschien wel Dylan. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest, zingt, speelt gitaar, drumt en is een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band toerde Asbury al door het land met o.a. Danny Vera en Miss Montreal. Op zijn vijftiende mocht hij als broekie het podium al delen met Tim Knol. Eind 2021 verscheen Asbury's debuutplaat Destination Unknown. 

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

AD

twee rasartiesten

Lees meer

AD

twee rasartiesten

Vermakelijk getut rondom de prettig gestoorde rasartiesten Plien & Bianca

RECENSIEBij hun zevende theaterprogramma heeft het Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman nogal tegengezeten. Twee seizoenen geleden is het alweer dat ze met En nu dan? aan hun nieuwste tournee begonnen. Om daarna tot twee keer toe door een lockdown te worden teruggefloten. Maar gelukkig valt van een eventueel chagrijn daarover niks te merken als de Noord-Hollandse hartsvriendinnen in Hoorn – en dus niet ver van huis - de draad weer oppakken.

Met aanstekelijk spelplezier grabbelen de twee hartsvriendinnen in een goed gevulde toneelkist. Dat leidt tot vermakelijke sketches over lichtgeraakte kabouters, een nerveus giraffenstel tijdens een voorstelling van The Lion King en een paar oudere wielrenners die zichzelf iets te serieus nemen in hun belachelijke tenues. En het spelplezier slaat al heel snel over naar de zaal waarin, zoals meestal bij Plien & Bianca, vrouwelijke fans in de meerderheid zijn.

Dagblad van het Noorden

Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit

Dagblad van het Noorden

Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit

Na afloop

AARON ASBURY

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!