Stef Bos - In Concert (c) Lieke Anna.jpg

Stef Bos

In Concert

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20-21. De voorstelling is gewijzigd van 'Tijd' naar 'In Concert'. Bezoekers zijn op de hoogte gebracht via de mail over de verplaatsing.

Wat is er zeker in tijden van corona. Alle titels overboord. Alle plannen in de la. En een zee van ruimte in het hoofd. Met maar een gedachte. Spelen. Songs van toen en nu. U hoort en ziet het in 'Stef Bos - In Concert'. Begin jaren negentig brak Stef Bos door met het album 'Is Dit Nu Later', met prachtige liedjes als 'Papa' en 'Wodka', en nog steeds behoort hij tot de meest gewaardeerde Nederlandstalige singer-songwriters. 

www.stefbos.nl

Muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!