De Toren van Geluid - Superjuffie (Annet Schaap) 1.jpg
De Toren van Geluid - Superjuffie (Annet Schaap) 2.jpg
De Toren van Geluid - Superjuffie (Annet Schaap) 3.jpg
De Toren van Geluid - Superjuffie (Annet Schaap) 4.jpg

Lenteuitjes: Superjuffie (5+)

naar de bekende boeken

De veelbekroonde Superjuffie-boeken zijn al lange tijd een groot succes. Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt juf Josje dit seizoen naar het theater gevlogen. De Toren van Geluid maakt een interactieve muziektheatervoorstelling van haar avonturen. Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Ze neemt een hap van haar krijtje, krijgt superkrachten en schiet als een tornado door de lucht. Al snel ontdekken de leerlingen en conciërge Hakim haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze om niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffie op tijd?    

www.vanaf2.nl

Familievoorstelling
wo 02
mrt 22
AFASzaal
14:30
€ 15,00
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!