Christmas with Anúna

A Whisper of Paradise

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor betovert uw gehoor met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Al jarenlang trekken de klassiek geschoolde zangers en zangeressen wereldwijd volle zalen. Vooral de kersttours waren de afgelopen jaren razend populair.

De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt u letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. Anúna excelleert zowel in het traditionele als het eigentijdse klassieke genre. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen zoals Silent Night en Away in a manger, maar ook meer eigentijdse songs.

Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die u niet meer loslaat. Een kerstconcert van Anúna brengt u gegarandeerd in hogere sferen!

www.anuna.ie

Muziek Show

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!