AndreKuipers_opreisnaardetoekomst_theatercollege_foto_liggend_150422_RGB.jpg

André Kuipers

Op Reis Naar De Toekomst

Zet u straks uw eerste stappen op de maan? Wanneer landen we op Mars? Vinden we buitenaards leven? Eén ding is zeker: astronaut André Kuipers vertelt als geen ander over de toekomst van het reizen in de ruimte. Eenmaal ‘boven’ vertelt hij hoe het is om te wonen en te werken in gewichtsloosheid. Hij deelt zijn belevenissen in de ruimte en verhaalt over de enerverende tijd die we met z’n allen tegemoet gaan: de maan wordt opnieuw bezocht, deze keer om er te blijven. Ruimtetoerisme voor de steenrijken krijgt een boost en als het aan de filmindustrie ligt, dan wordt het internationale ruimtestation ISS zelfs het decor voor speelfilms. Intussen ontstaat er een nieuwe ruimterace. Zet een kleine stap naar het theater, en maak een reuzensprong de toekomst in!

Als astronaut van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA woonde en werkte André in totaal 204 dagen in het internationale ruimtestation ISS. Na zijn vorige succesvolle tour met uitverkochte voorstellingen in o.a. Flint keert André terug naar Amersfoort en vertelt vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst.  

www.andrekuipers.com

Dit theatercollege is gericht op een volwassen publiek.

Theatercollege

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!