Promobeeld Assepoester De Musical - liggend - Fotograaf Nick van Ormondt.jpg
Scenefoto 1 Assepoester De Musical - Fotograaf Levin de Boer.jpg
Scenefoto Assepoester De Musical - Fotograaf Levin de Boer.jpg

Assepoester de Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

In één van de meest romantische sprookjes volgen we het verhaal van Assepoester: een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder. Met behulp van een goede fee krijgt ze de kans om haar eigen dromen na te jagen. Zal het Assepoester lukken om het hart van Prins Victorian te veroveren vóór de klok twaalf uur slaat?

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment opnieuw met Assepoester De Musical. Uiteraard mag ook in deze voorstelling een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zorgen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware belevenis voor jong, maar ook voor oud! 

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed naar Flint! Meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

www.vanhoorne.com/assepoester                  

Familievoorstelling Musical

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. De garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Win, win, win!

Assepoester is haar glazen muiltje kwijt. Weet u deze als eerste terug te vinden? Breng het dan terug naar het theater en win een magisch Assepoester VIP-pakket.

Het VIP-pakket bestaat uit:

  • 2x 1e rang kaarten voor de voorstelling van Assepoester
  • Assepoester merchandisepakket
  • Backstage tour
  • Meet & Greet met de cast van Assepoester

Een kleine tip; het glazen muiltje ligt verstopt in de stad Amersfoort op een plek waar kinderen graag komen....

Succes met zoeken!

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!