Scènefoto%201%20Brandweerman%20Sam%20Live!%20-%20fotograaf%20Wim%20Lanser.jpg
Scènefoto%204%20Brandweerman%20Sam%20Live!%20-%20fotograaf%20Wim%20Lanser.jpg
Scènefoto%207%20Brandweerman%20Sam%20Live!%20-%20fotograaf%20Wim%20Lanser.jpg
Scènefoto%2010%20Brandweerman%20Sam%20Live!%20-%20fotograaf%20Wim%20Lanser.jpg

Brandweerman Sam Live! (2+)

De Verloren Piratenschat

Ahoy maatjes! Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur van Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert in deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

In Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat gaan spannende verhalen rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Knutsel jouw ooglapje
Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van Flint en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

www.vanhoorne.com

Familievoorstelling

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!