Promobeeld De Race Theatershow - Liggend ZL - Fotograaf Geert Langelaan.jpg

De Race Theatershow

Olav Mol & Jack Plooij

Vier dagen na de Nederlandse Grand Prix!

De belangstelling voor Formule 1 is nog meer toegenomen sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen.

Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met De Race Theatershow om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen met interessante feiten, anekdotes en geheimen van coureurs. Vier dagen na de Grand Prix in Zandvoort is dit een heerlijke show waar de kenner, maar ook de leek, zijn Formule 1-hart kan ophalen.

www.racetheatershow.nl

Show

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!