De-Grote-5-liggend-©Paulina-Matusiak-Eddy-Wenting.jpg

De grote 5 (3+)

Meneer Monster

De grootste dieren van Afrika verschijnen op ’t toneel. En wel heel dichtbij! In De Grote 5 speelt Meneer Monster groots en uitbundig voor de allerkleinsten. Met als vertrekpunt de zinderende Afrika steppes loopt de voorstelling over naar een paradefeest vol zwoele Afrika beats waarin uitbundige kostuums de hoofdrol spelen. Een grafisch, visueel en muzikaal spektakel.

Deze voorstelling speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden drie rijen bankjes waarop de kinderen en (groot)ouders plaatsnemen. Op die manier zit je lekker dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje want we verwachten De Grote 5 op het toneel…

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. 

www.meneermonster.com

 

Familievoorstelling

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. De garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!