DE_VERLEIDERS_Door_De_Bank_Genomen_10_jaar_later-Copyright-Ben-van-Duin.jpg

De Verleiders

Door de bank genomen: Tien jaar later

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, een Burgerinitiatief ‘Ons Geld’, plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport: ‘Geld en Schuld'. Er was een steen in de vijver gegooid….

Is er in de tussentijd iets veranderd? Jazeker. Het is erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen. Energie onbetaalbaar. Spaargeld verdampt. Torenhoge inflatie. Dus de monetaire overheden hebben een plan. Een nieuw geldstelsel dat uw leven en burgerschap finaal zal veranderen. CBDC. Central Bank Digital Currency. Waarmee de overheid al uw bestedingen op afstand kan monitoren en oormerken.

Door de bank genomen: Tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een twee uur durende absurde rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges.
Je lacht je gek.

www.de-verleiders.nl

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Credits

Regie

Leopold Witte

Script

George van Houts

Spelers

Pierre Bokma*, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel
*Pierre Bokma wisselt zijn rol.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!