Dolf Liggend Online.png

Dolf Jansen

Flitsbezorgd (Oudejaars 2022)

We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen 10 minuten bij ons thuis kan worden bezorgd; chips, barbecuesaus, 2 bananen en ketamine voor het hele weekend.

Dolf Jansen gaat het weer eens helemaal anders doen, in zijn 34e(!) oudejaarsvoorstelling, Flitsbezorgd. In 100 minuten maakt hij een soort van chocola van een jaar dat begon tussen lockdown en VRIJHEID, via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0, en natuurlijk een volgend groot sportevenement op een plek waar je je dwangarbeiders nog niet naartoe zou sturen. Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poëzie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest.

Oké, omdat de voorstelling nou eenmaal Flitsbezorgd heet zal het tempo geregeld redelijk hoog liggen, maar u krijgt meer dan voldoende tijd voor schaterlach en andere geluiden.

www.dolfjansen.com

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!