Evi hanssen_GeertvandeVelde.jpg
evi hanssen @ foto jaap reedijk-04663-tpz.jpg
evi hanssen @ foto jaap reedijk-04275-tpz.jpg
evi hanssen @ foto jaap reedijk-04585-tpz.jpg
evi hanssen @ foto jaap reedijk-04721-tpz.jpg

Evi Hanssen

Sinds ik niet meer drink

De Vlaamse Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek Sinds ik niet meer drink. Na 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties kon het niet uitblijven dat Evi met dit verhaal ook het theater in zou gaan. In Flint komt ze, hoe toepasselijk, op de laatste dag van Dry January! Met een flinke dosis humor zoekt Evi uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt. En u als bezoeker wordt meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap u uzelf? Vindt u bijvoorbeeld mensen saai die niet meer drinken, of vertelt u uzelf ook dat u beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten. 

Sinds ik niet meer drink geeft een humoristische kijk op de invloed van drank. De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Sterker nog, u mag zelfs een drankje meenemen de zaal in. 

www.evihanssen.be

Theatercollege

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen (met of zonder alcohol)

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!