Familie Flöz - Infinita I Dr. Nest, beeld 'Infinita' (Simona Fossi).jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 4.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 3.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 1.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 3.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 5.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 7.jpg
Familie Flöz - Dr. Nest (Valeria Tomasulo) 8.jpg

Familie Flöz

Dr. Nest

Familie Flöz maakt wonderschoon beeldend maskertheater. In ‘Dr. Nest’ onderzoekt het Berlijnse theatercollectief de werking van ons brein en de diepten van onze ziel. Gesitueerd in de bizarre wereld van de psychiatrie vertelt de groep een tragisch en komisch verhaal over de kwetsbaarheid van het menselijk leven.

Dr. Nest worstelt met bittere herinneringen als hij in de nachttrein naar Villa Blanca stapt. In het sanatorium aangekomen wordt hij geconfronteerd met de strubbelingen van zijn patiënten, hun gedoofde herinneringen, demonen, hallucinaties en hun lichamen, die een eigen leven lijken te leiden. Maar wat in eerste instantie vreemd gedrag lijkt, wordt meer en meer een weerspiegeling van zijn eigen twijfels en onzekerheden. De dunne lijn tussen normaal en abnormaal, tussen opzettelijk en gedwongen, tussen gezond en ziek, vervaagt voor zijn ogen en langzaam verliest Dr. Nest de grip op zijn leven.

www.floez.net

Bijzonder

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!