Igone de Jongh - You & I  (c) Mark Engelen - liggend.jpg

Igone de Jongh

Zin in liefde - почуття любові 

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land en een grote inspiratiebron voor zowel publiek als choreografen. Na 24 jaar ster-danseres geweest te zijn bij het Nationaal Ballet en geschitterd te hebben op gerenommeerde balletpodia, besloot Igone met haar eerste eigen voorstelling I naar het publiek in het land toe te reizen. De pers was lovend. Zo schreef de Volkskrant: “Intens en virtuoos is elke beweging perfect in balans.” Na het succes van I is het nu tijd voor de opvolger Zin in liefde

In Zin in Liefde geniet u opnieuw van Igone op haar allerbest. Klassiek ballet wordt afgewisseld met een uitstapje naar de moderne dans. Ze wordt daarin bijgestaan door de grootste talenten uit binnen- en buitenland. Samen creëren zij een nieuw ‘fusion’ ballet; een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans. Een voorstelling die ontroert, betovert en tegelijkertijd inspireert om alles te geven. 

www.senf.nl

Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!