Igone de Jongh - You & I  (c) Mark Engelen - liggend.jpg

Igone de Jongh

Zin in liefde - почуття любові 

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land en een grote inspiratiebron voor zowel publiek als choreografen. Na 24 jaar ster-danseres geweest te zijn bij het Nationaal Ballet en geschitterd te hebben op gerenommeerde balletpodia, besloot Igone met haar eerste eigen voorstelling I naar het publiek in het land toe te reizen. De pers was lovend. Zo schreef de Volkskrant: “Intens en virtuoos is elke beweging perfect in balans.” Na het succes van I is het nu tijd voor de opvolger Zin in liefde

In Zin in Liefde geniet u opnieuw van Igone op haar allerbest. Klassiek ballet wordt afgewisseld met een uitstapje naar de moderne dans. Ze wordt daarin bijgestaan door de grootste talenten uit binnen- en buitenland. Samen creëren zij een nieuw ‘fusion’ ballet; een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans. Een voorstelling die ontroert, betovert en tegelijkertijd inspireert om alles te geven. 

www.senf.nl

Dans

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!