Thyphoon Rhythm of life
Typhoon + Jitske

Rhythm of Life

Jitske Kramer en Typhoon

Deepdive masterclass met Jitske & Typhoon over Diversiteit en Inclusie

EEN DAG & AVONDPROGRAMMA VOL KENNIS, INSPIRATIE EN MUZIEK

Corporate antropoloog Jitske Kramer en rapper/zanger Typhoon geven dit jaar op de dag na Diversity Day, een bijzondere masterclass. Samen brengen zij grote thema's tot de essentie terug. Met persoonlijke verhalen en antropologische inzichten. Over omgaan met verschillen én overeenkomsten. Over macht én onmacht. Over insluiting én uitsluiting. Over power én love.

Dagprogramma- MUZIKALE MASTERCLASS OVER DIVERSITEIT EN INCLUSIE VOOR ORGANISATIES

14:00 uur – 17:00 uur

Diversiteit gaat over de mix van verschillen. Inclusie over hoe we met deze mix omgaan. Met de voortdurende vraag: wie bepaalt er wat normaal is? In deze drie uur durende masterclass spreken Jitske en Typhoon over nut en noodzaak van aandacht voor inclusie, diversiteit, equity en belonging voor teams en organisaties. En wat dit vraagt van leiders. Je krijgt taal en verhalen waarmee je op luchtige wijze zware thema’s op het werk kunt bespreken.

Jitske deelt haar antropologische inzichten, beschreven in haar boeken Deep Democracy en Jam Cultures. Typhoon deelt zijn persoonlijke verhalen in talks en nummers van zijn albums Lichthuis en Lobi da Basi. Kom met je collega’s, je team, je hele organisatie!

Kaarten vanaf €250,00
 
www.rhythmoflife-event.nl

Kom je met meer dan 5 personen? Stuur dan een mail naar contact@maritabruning.com voor een mooie aanbieding. Bij afname vanaf 10 tickets is het mogelijk om een livestream af te nemen.

Avondprogramma: MUZIKALE VIERING VAN HET MENS-ZIJN

20:00 uur

Een unieke show waarin de muziek van Typhoon centraal staat, afgewisseld met ijzersterke korte antropologische talks van Jitske. Typhoon weet grote levensthema's op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Jitske reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers in de zoektocht naar hoe we samen mens kunnen zijn.

Een spetterende liveshow van Typhoon met een verrassende blend van korte talks van Jitske. Een muzikale viering van het mens-zijn. Een reis naar hoe we dat samen goed kunnen doen. Muziek is liefde en liefde is er om te delen, en dat is precies wat Typhoon en Jitske op 5 Oktober in deze show gaan doen. Wees erbij! Kom met je vrienden, ouders, grootouders.

Kaarten vanaf €35,00

www.rhythmoflife-event.nl

Te gast Theatercollege Muziek

Dit event wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogammering.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!