Jon_van_Eerd-webbanner-LG-2223.jpg

Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.

Zo vader zo zoon

Met Zo vader zo zoon waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door Flint. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken.

Zo vader zo zoon is voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

www.pretpakhuis.nl

Show Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!