Micha Wertheim liggend fotograaf Merlijn Doomernik.jpg
Scènefoto 1 - Micha Wertheim voor heel even - fotocredits Thomas van Oorschot.jpg
Scènefoto 2 - Micha Wertheim voor heel even - fotocredits Thomas van Oorschot.jpg
Scènefoto 6 - Micha Wertheim voor heel even - fotocredits Thomas van Oorschot.jpg

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Bij Micha Wertheim weet je nooit wat je kunt verwachten. Hij brengt intelligente voorstellingen waarin hij keer op keer de grenzen van het cabaret verlegt. Niet voor niets werd hij als enige cabaretier ooit geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. Zijn online voorstelling Niemand Anders werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troostgevend. 

NRC noemde de productie Micha Wertheim voor alle duidelijkheid de beste cabaretvoorstelling van 2019. Ruim twee uur lang vuurde Wertheim toen zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen af op het publiek, met als rode draad de vraag hoe we moeten omgaan met alle apocalyptische informatie die ons dagelijks overspoelt. In zijn nieuwe voorstelling gooit Micha Wertheim het over een compleet andere boeg. Hij zoemt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan... dan zoemt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim voor heel even.

www.michawertheim.nl  

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!