DSC_0111.jpg

Michelle David & The True -tones

The Untold Stories

Wat begon als een project om de geboorteplaats van Soul en R&B te ontdekken, resulteerde in zes goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie. Het project ontwikkelde zich tot een legitieme band met hun eigen stijl.

Op zoek naar de wortels van hun geliefde muziekgenres (genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll) ontdekten de oprichters Onno Smit en Paul Willemsen de gospelmuziek van onder meer The Soul Stirrers, The Zion Travellers, Sister Rosetta Tharpe en Shirley Ann Lee. Gegrepen door de pure energie van deze nummers, besloten ze om samen met Michelle David (USA) een eigen versie te maken. In de afgelopen vijf jaar heeft de band door hun vele reizen met succes verschillende invloeden omarmd. Van traditionele gospel tot Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso. Onder een nieuwe naam gaan ze door met het uitbreiden en integreren van meer muzikale invloeden die hun stijl aanvullen. Samen brengen ze de ware boodschap van muziek; liefde, eenheid en samenhang!

www.michelledavidandthetruetones.com

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!