MOMIX - ALICE (Max Pucciariello) 2.jpg
MOMIX - ALICE (Max Pucciariello) 3.jpg

Momix

ALICE Down the Rabbit Hole

Wie kent het verhaal van Alice in Wonderland niet? In het bekende kinderboek van Lewis Caroll uit 1865 kruipt het meisje Alice door een konijnenhol en belandt in een magische wereld vol rare figuren.

MOMIX-choreograaf Moses Pendleton – befaamd schepper van droomwerelden vol vreemde vogels – liet zich 155 jaar later inspireren door de bizarre avonturen van dit gevoelige meisje. In de nieuwste productie ALICE van de dansende illusionisten van MOMIX ontvouwt hij een kleurrijk universum. In de typerende acrobatische MOMIX-danstaal, vol energie, met vervreemdende illusionistische trucs en prachtige visuele effecten. Niks is wat het lijkt, alles beweegt en verandert. Een hoofdrol wordt gespeeld door de kleurrijke kostuums. Prachtige kunststukjes die de dansers in één beweging doen veranderen in een kreeft, een mossel of een bloem.

MOMIX (USA) staat onder de artistieke leiding van Moses Pendleton, een van Amerika's meest innovatieve en meest uitgevoerde choreografen. MOMIX wordt internationaal geroemd om de presentatie van werk van uitzonderlijke inventiviteit en fysieke schoonheid. Met niets meer dan licht, schaduw, rekwisieten en het menselijk lichaam, verbaast MOMIX al 40 jaar lang het publiek. The World of Dance schreef: ”Alice by Momix is a triumph of imagination, illusions, and special effects, a mind blowing show.”

www.momix.com

Bijzonder Show Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!