49-NTF--Narrowcasting-liggend-soy.jpg
2729 jan 2023.png
Cabarestafette - Versie 1 - Liggend formaat  - credits Paul Roos.jpg

Cabarestafette

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kunt u tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

Vrijdag 27 januari om 20:15 uur start het theaterweekend met de Cabarestafette

Tijdens de Cabarestafette betreden drie nieuwe talenten het podium. Elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Voor wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, is de Cabarestafette een echte aanrader!

Doe mee met de Quiz on Tour on Stage samen met jouw vrienden en of familie!

Ben jij klaar voor de quiz die verder gaat dan je gewend bent? De afgelopen jaren heeft Quiz on Tour on Stage zich ontwikkeld tot hét avondje uit met je vrienden. Tijdens de spetterende quizshow dagen twee zingende presentatoren en de Quiz on Tour band jou en je vrienden uit met unieke breinbrekers en audio en visuele vragen. Het muzikale karakter van de show maakt Quiz on Tour on Stage uniek, dus bereid je voor op meezingen! Het ideale avondje uit als je houdt van live muziek, samenwerking en gezelligheid. 

Tijdens het nationaal theaterweekend komt Quiz on Tour on Stage naar Flint en staat de show in het teken van theater. Van kleinkunst, cabaret tot Nederlandstalige muziek; alles komt deze avond voorbij! 

Ga jij samen met je vrienden voor de winst? Het team mag maximaal uit 4 personen bestaan. Reserveer hier je tickets. Je betaalt eenmalig  € 10,- (per team). Dit is inclusief 4 consumpties.

De Quiz on Tour on Stage start om 18.30 uur, vanaf 18.00 is de inloop. Uiteraard is er de mogelijkheid om een hapje te eten tijdens de quiz.

Kijk hier voor het hele programma tijdens het Nationaal Theaterweekend. 

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!