1-Nynke Laverman-photo Kasper Veenstra.jpg
2-Nynke Laverman-photo Kasper Veenstra.jpg
3-Nynke Laverman-photo Kasper Veenstra.jpg

Nynke Laverman

Plant

Plant is een fluisterzacht mooie, filmische indringende, muzikale trip. Dichteres, zangeres en ontdekkingsreiziger Nynke Laverman kruipt in het fluisterregister van haar stem en wisselt kwetsbare, ijle soundscapes af met spoken word. De gedempte pianoklanken en explosieve, vulkanische drumsessies van Sytze Pruiksma trekken u moeiteloos mee in de filmische, surreële werelden van videokunstenaar Douwe Dijkstra. Juist door minder te doen en zachter te zingen, is Nynke haar oproep luider dan ooit: wie willen we zijn als mens?

Op de steppen van Mongolië besloot Nynke haar podiumkunst toe te wijden aan het wederzijdse respect tussen mensen en hun leefomgeving. Het album en de theatervoorstelling gaan over het proces van transformatie, over verandering in jezelf. Durven we bekende wegen te verlaten, vertrouwde patronen te doorbreken, de stilte toe te laten? Durven we het even niet te weten?

www.nynkelaverman.nl

Muziektheater Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!