Scènefoto 13 Girls on Fire - Fotograaf Kim van den Langenberg.jpg
Scènefoto 20 Girls on Fire - Fotograaf Kim van den Langenberg.jpg
Scènefoto 3 Girls on Fire - Fotograaf Ivo Rikkert.jpg

Opvliegers - Girls on fire!

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen OPVLIEGERS, komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman terug naar Flint met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zichzelf zo bloot.

Dus heeft u zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met uw vriendinnen (en beste vriend) naar het vriendinnen uitje van het jaar. 50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

www.repentertainment.nl

Show

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!