BW Peter Pannekoek DNA digitaal social liggend.jpg

Peter Pannekoek

DNA

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Op indrukwekkende wijze wist hij zonder genade het hedendaagse Nederland op de hak te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’ en het AD schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn Oudejaarstroon’. Nu is Peter terug met een nieuwe voorstelling: DNA. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten, om jezelf een toekomst te geven?

Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central. 

www.peterpannekoek.nl

Cabaret
za 11
mrt 23
Rabobank Theaterzaal
20:15 - 21:35
€ 22,50 - € 29,00
Pauze : geen pauze
Uitverkocht

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt: maximaal 4 kaarten per bestelling.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!