The-African-Mamas-019-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-011-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-018-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-017-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-010-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-004-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
The-African-Mamas-005-Fotografie-Wim-Lanser.jpg
001 TAM_GRACELAND THE CONCERT 2023_Fotografie Linde de Beer © DG THEATER.jpg
005 TAM_GRACELAND THE CONCERT 2023_Fotografie Linde de Beer © DG THEATER.jpg
007 TAM_GRACELAND THE CONCERT 2023_Fotografie Linde de Beer © DG THEATER.jpg

The African Mamas

Graceland The Concert

In Graceland The Concert laten The African Mamas u het fantastische concert, waar Paul Simon de aanstichter en dirigent van was, herbeleven. Met hun prachtige stemmen en diepe emoties in combinatie met de fantastische muziek, creëren The African Mamas weer een onvergetelijke muzikale belevenis. De groep straalt warmte en inspiratie uit, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten.

Het begon begin jaren 80 toen Paul Simon toevallig een cassettebandje in handen kreeg van ‘Gumboots’. De stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon herinnerde hem aan de opwindende beginjaren van de rock ’n roll. Niet lang daarna vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken. Het fantastische album Graceland werd een enorm succes en heeft de Afrikaanse muziek wereldwijd een gezicht gegeven.

*De voorstelling 'Winter Under African Skies' van The African Mamas is omgezet naar deze nieuwe voorstelling 'Graceland The Concert'. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gekregen.

www.dgtheater.nl

Muziektheater Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!