de-Stilte-Wacht-s-even-©-Hans-Gerritsen-1.jpg
de-Stilte-Wacht-s-even-©-Hans-Gerritsen-4.jpg
de-Stilte-Wacht-s-even-©-Hans-Gerritsen-9.jpg
de-Stilte-Wacht-s-even-©-Hans-Gerritsen-8.jpg

Wacht 's even (6mnd+) - de Stilte

Kindermuziekweek

Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar wacht ’s even… Is hier iemand?

Twee personages verdwijnen en verschijnen in een ongerept landschap. Tot het onvermijdelijke gebeurt: ze komen elkaar tegen! Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen. Wacht ’s even.. Blijf maar lekker wie je bent.

Een nieuw leefgebied komt tot leven op ooghoogte van de jonge toeschouwertjes, die op kussentjes en schapenvachtjes om het speelvlak heen zitten. Met de wonderschone pianomuziek van Jeroen van Vliet wordt het vreemde vertrouwd.

Kindermuziekweek
Nederland staat vanaf 24 maart tot en met 2 april tien dagen lang in het teken van live muziek voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. In concertzalen en theaters, op scholen en kinderdagverblijven, in bibliotheken en op muziekscholen brengen we ieder kind in aanraking met muziek. Leer DJ-en als een pro, brul mee met het sokpop-concert, vlieg mee op de klanken van grote orkesten of leer je eigen instrument maken én bespelen. Ervaar de kracht van muziek! In dit kader staan op zaterdag 25 maart de voorstelling De Koning bakt een huis (2+) en op zondag 2 en maandag 3 april Wacht 's even (vanaf 6 maanden) op het programma in de Sint Aegtenkapel. 

www.destilte.nl

Familievoorstelling Muziek
zo 02
apr 23
Sint Aegtenkapel
10:00 - 10:40
€ 9,50
Uitverkocht
zo 02
apr 23
Sint Aegtenkapel
11:30 - 12:10
€ 9,50
Uitverkocht

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!