website formaat theaterplank.jpg (1)

Wat wilt u eten?

Onze chefs laten u graag kennis maken met al het goede dat de regio Amersfoort te bieden heeft en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk regionale producten. Zo weet u zeker dat alles op uw bord verser dan vers is en past bij het seizoen. Puur en lekkerder dan ooit!

Theaterplank
Vindt u het ook altijd zo moeilijk om te kiezen uit een menukaart vol heerlijkheden? Onze theaterplank is dan de oplossing. U deelt met uw gezelschap vijf verrassende koude gerechten, perfect op elkaar afgestemd. Vervolgens wordt de avond nog mooier, want er volgen vijf warme gerechten. Een perfect opgebouwd geheel speciaal voor u samengesteld door onze chef. U zou de voorstelling waar u voor komt bijna vergeten. Gelukkig is daar uw gastheer die de aanvangstijd van uw voorstelling zorgvuldig in de gaten houdt.

Menukaart
Uiteraard is het ook mogelijk om de theaterplank voor één persoon te bestellen. Daarnaast kunt u ook a la carte uw keuze maken. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van specialiteiten van de chef.

Indien gewenst houdt onze chef rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Vergeet u niet dit tijdig te melden?

Wilt u zeker zijn van een voldaan gevoel tijdens uw voorstelling in Flint? Een tafel bij TREK theaterkeuken & café reserveert u via het reserveringsformulier, het bespreekbureau van Flint (033- 4229 229) of per mail (kassa@flint.nl).

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte