Flint1183.jpg (1) (1)
Landscape4.jpg
Flint1290.jpg (1)

Wat wilt u eten?

Onze chefs laten u graag kennis maken met al het goede dat de regio Amersfoort te bieden heeft en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk regionale producten. Zo weet u zeker dat alles op uw bord verser dan vers is en past bij het seizoen. Puur en lekkerder dan ooit!

Theaterplank
Vindt u het ook altijd zo moeilijk om te kiezen uit een menukaart vol heerlijkheden? Onze theaterplank is dan dé oplossing. U deelt met uw gezelschap vijf verrassende koude gerechten, perfect op elkaar afgestemd. Vervolgens wordt de avond nog mooier, want er volgen vijf warme gerechten. Een perfect opgebouwd geheel speciaal voor u samengesteld door onze chef. U zou de voorstelling waar u voor komt bijna vergeten. Gelukkig houden wij voor u de aanvangstijd van uw voorstelling in de gaten.

Menukaart
Uiteraard is het ook mogelijk om de theaterplank voor één persoon te bestellen. Daarnaast kunt u ook a la carte uw keuze maken. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van specialiteiten van de chef.

Momenteel bieden we een tijdelijke compacte kaart aan. Indien gewenst houdt onze chef rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Vergeet u niet dit tijdig te melden?

Wilt u zeker zijn van een voldaan gevoel tijdens uw voorstelling in Flint? Een tafel bij TREK theaterkeuken & café reserveert u via het reserveringsformulier dat u rechts onder op deze pagina vindt of via het bespreekbureau van Flint (033- 4229 229).Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!