Flint1183.jpg (1) (1)
Landscape4.jpg
Flint1290.jpg (1)

Wat wilt u eten?

Onze chefs laten u graag kennis maken met al het goede dat de regio Amersfoort te bieden heeft en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk regionale producten. Zo weet u zeker dat alles op uw bord verser dan vers is en past bij het seizoen. Puur en lekkerder dan ooit!

Theaterplank
Vindt u het ook altijd zo moeilijk om te kiezen uit een menukaart vol heerlijkheden? Onze theaterplank is dan dé oplossing. U deelt met uw gezelschap vijf verrassende koude gerechten, perfect op elkaar afgestemd. Vervolgens wordt de avond nog mooier, want er volgen vijf warme gerechten. Een perfect opgebouwd geheel speciaal voor u samengesteld door onze chef. U zou de voorstelling waar u voor komt bijna vergeten. Gelukkig houden wij voor u de aanvangstijd van uw voorstelling in de gaten.

Menukaart
Uiteraard is het ook mogelijk om de theaterplank voor één persoon te bestellen. Daarnaast kunt u ook a la carte uw keuze maken. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van specialiteiten van de chef.

Wilt u zeker zijn van een voldaan gevoel tijdens uw voorstelling in Flint? Een tafel bij TREK theaterkeuken & café reserveert u via het reserveringsformulier dat u rechts onder op deze pagina vindt of via het bespreekbureau van Flint (033- 4229 229).Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!