Evenementenlocatie Midden Nederland

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

STER evenementenlocatie volgens MeetingReview | Midden Nederland | Tot 800 personen

Bijzondere evenementenlocatie in Midden Nederland

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie midden in Nederland? Flint, gelegen in Amersfoort, is gegarandeerd de ideale plek voor een inspirerend evenement! Zoek je naar een plek waar jij een uniek gala, sfeervol bedrijfsfeest of indrukwekkende presentatie wil organiseren? Wij staan klaar om met je mee te denken. Jouw evenement verdient immers een schitterend podium!

Waarom Flint als evenementenlocatie Midden Nederland?

✓ Altijd één vast contactpersoon
✓ Eigen team van technici met hightech apparatuur
✓ Sfeervolle locatie in Amersfoort

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Flint snapt wat het is om theater te maken en dat helpt om de juiste sfeer te creëren voor je evenement. Wij hebben twee keer een prachtig evenement neergezet.”de Nationale LeesVertelwedstrijd

Al meer dan 3.500 organisaties kozen voor Flint als evenementenlocatie Midden Nederland

Flexibel in te richten evenementenlocatie in Midden Nederland

Nog geen exact idee van jouw gastenaantal? Flint beschikt over multifunctionele zalen die eenvoudig naar wens kunnen worden ingericht. Hierdoor heeft elke zaal een unieke stijl en sfeer en biedt Flint ruimte aan 100 tot 800 personen. Net wat past bij jouw evenement!

Verandert er iets in je gastenlijst? Geen zorgen, we passen de zalen gemakkelijk aan volgens jouw behoeften. Onze evenementenlocatie in Midden Nederland is geschikt voor zowel grote events als intieme belevenissen!

Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Rabobank Theaterzaal

 • Ideale locatie voor uw congres
 • Totale capaciteit van ruim 800 personen.
 • Geschikt vanaf 150 personen.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Wat dacht u van
Een borrel of diner op het podium?

Rabobank Theaterzaal
Sfeerbeeld personeelsfeest opzet Afaszaal in Flint theater Amesfoort

AFASzaal

 • Perfecte locatie voor uw congres
 • Multifunctionele zaal.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Zitruimte voor 100 tot 800 gasten.
 • Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Waar kiest u voor
Een intiem diner of een spetterend feest?

AFASzaal

Flint; centraal gelegen evenementenlocatie in Midden Nederland

Alle wegen leiden naar Flint! Locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor jouw evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar zijn. Dat is een succes bij Flint!

Aangezien onze evenementenlocatie in Midden Nederland ligt, is het voor iedereen eenvoudig te bereiken. Voor zowel auto als het openbaar vervoer. Dit is erg gemakkelijk als je gasten uit heel Nederland komen!

Wist je trouwens dat precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Persoonlijk contactpersoon bij evenementenlocatie Midden Nederland

Vertel ons je wensen, wij regelen de rest! Bij Flint sta jij in het middelpunt. Onze evenementencoördinatoren Merel Nap, Suzan Pitlo, Suzanne Bakker en Karin Klein Wassink begeleiden je vanaf het eerste contact tot het vertrek van de laatste gast op jouw event.

Deze coördinatoren kennen elk detail van jouw evenement. Hierdoor heb je geen gedoe met verschillende contactpersonen, verwarring of vertraging. We garanderen de persoonlijke aandacht die jij verdient.

evenementencoordinatoren evenementenlocatie

Onze evenementencoördinatoren

Maak kennis!

Hulp bij het organiseren van een evenement in Midden Nederland?

Ons team heeft veel ervaring in het organiseren van onvergetelijke belevenissen in onze evenementenlocatie in Midden Nederland. Wat voor uitdaging je event ook heeft, wij kunnen een klein of groot deel van de organisatie op ons nemen. Geheel naar jouw wensen kijken we welke zaal of zalen het beste past en hoe we je nog meer kunnen ondersteunen. We streven naar een totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor jouw genodigden.

Als Flint theater hebben we alles in huis: één vast aanspreekpunt, heerlijke catering, alles voor jouw presentatie, licht, geluid en een deskundig technisch team. Bovendien kunnen we binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment.

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Een zakelijk evenement in een persoonlijke setting. Met een vast contactpersoon, die altijd goed bereikbaar is, voel je de gastvrijheid en professionaliteit bij Flint.” –  Stichting Positieve Impact

Op maat gemaakte evenementenlocatie in Midden Nederland

Kies je voor Flint, dan kies je voor een unieke evenementenlocatie in Midden Nederland. En wij? Wij stemmen ons af op jouw wensen, hoe specifiek of uitdagend ze ook zijn!

Flint biedt verschillende mogelijkheden om jouw evenement te combineren met een borrel, diner of zelfs een theatervoorstelling. We staan klaar om een op maat gemaakt arrangement voor je te creëren.

Evenementenlocatie met hybride mogelijkheden

Wil je een hybride evenement organiseren? Bij Flint is dat geen enkel probleem! Onze evenementenlocatie Midden Nederland heeft alles in huis om jouw event zowel in Amersfoort als online te organiseren. Dat doen we regelmatig! Het technisch team staat klaar voor een soepele voortgang. Hierdoor voelen zowel de fysieke als online gasten zich thuis in ons theater. Lees meer over hybride/online evenementen bij Flint.

Culinaire ervaring bij jouw evenementenlocatie Midden Nederland

In onze evenementenlocatie Midden Nederland werken we met een eigen keuken en horecateam. Hierdoor kunnen we tijdens jouw evenement volledig aan je wensen voldoen. Een luxe diner, verrassend street food of een duurzaam en verantwoord menu? Vertel ons je voorkeuren en we zorgen voor een passend voorstel op maat.

Technische support bij jouw evenement

Wist je dat je tijdens je evenement wordt ondersteund door een technisch team? Laat de zorgen over licht, geluid en audiovisuele presentatie maar aan ons over. Beamers, microfoons of theaterspots? Wij voorzien jou van de beste apparatuur. Daarom is Flint dé ultieme evenementenlocatie in Midden Nederland voor een onvergetelijke belevenis!

Impressie eten en drinken tijdens lunch van Trek theaterkeuken en café in Flint theater Amersfoort

Eten en drinken

Lees meer
Rabobank Theaterzaal leeg Flint theater Amersfoort voor techniek

Techniek

Lees meer

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over de evenementenlocatie Midden Nederland? Neem dan contact op met evenementen@flint.nl of bel direct naar 033 4 229 230. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd hoe Flint er van binnen uitziet? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Neem contact op

Offerte aanvragen

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst