Evenementenlocatie Utrecht

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Unieke evenementenlocatie in Utrecht

STER evenementenlocatie volgens MeetingReview | Utrecht | Tot 800 personen

Unieke evenementenlocatie in Utrecht

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie in de provincie Utrecht? Flint, gelegen in de provincie Utrecht (Amersfoort), is gegarandeerd de beste locatie voor een inspirerend evenement! Organiseer je een uniek gala, sfeervol bedrijfsfeest of indrukwekkende presentatie om nooit te vergeten? Wij denken graag met je mee, want jouw evenement verdient een mooi podium!

Waarom Flint als evenementenlocatie Utrecht?

✓ Altijd één vast contactpersoon
✓ Eigen team van technici met hightech apparatuur
✓ Sfeervolle locatie midden in Utrecht

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Flint snapt wat het is om theater te maken en dat helpt om de juiste sfeer te creëren voor je evenement. Wij hebben twee keer een prachtig evenement neergezet.”de Nationale LeesVertelwedstrijd

Al meer dan 3.500 organisaties kozen voor Flint als evenementenlocatie Utrecht

Evenementenlocatie Utrecht met flexibel in te richten zalen

Weet je nog niet precies hoeveel mensen er naar jouw evenement komen? Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten. Alle zalen hebben allemaal een eigen stijl en sfeer en bieden plek aan 100 tot 800 personen.

Verandert er toch wat in de gastenlijst? Dan passen we de zalen gemakkelijk aan, net aan jouw behoefte. Geschikt voor grotere, maar ook kleinere events in deze unieke evenementenlocatie in Utrecht.

Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Rabobank Theaterzaal

 • Ideale locatie voor uw congres
 • Totale capaciteit van ruim 800 personen.
 • Geschikt vanaf 150 personen.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Wat dacht u van
Een borrel of diner op het podium?

Rabobank Theaterzaal
Sfeerbeeld personeelsfeest opzet Afaszaal in Flint theater Amesfoort

AFASzaal

 • Perfecte locatie voor uw congres
 • Multifunctionele zaal.
 • Uitgebreide technische apparatuur op gebied van licht, geluid en AV aanwezig.
 • Zitruimte voor 100 tot 800 gasten.
 • Bij een staande receptie of feest plek voor 1250 personen.
 • Eigen keuken.
 • Inclusief technische assistentie en evenementencoördinator.

Waar kiest u voor
Een intiem diner of een spetterend feest?

AFASzaal

Flint; centraal gelegen evenementenlocatie in Utrecht

Alle wegen leiden naar Flint! Locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor jouw evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn, maar ook gemakkelijk bereikbaar zijn. En dat is een succes bij Flint!

Dankzij de centrale ligging is onze evenementenlocatie in Utrecht voor iedereen eenvoudig te bereiken, met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Wist je trouwens dat precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Vast contactpersoon bij evenementenlocatie Utrecht

Laat ons weten wat jij wil, wij regelen het! Bij Flint word je gezien en gehoord. Onze evenementencoördinatoren Merel Nap, Suzan Pitlo, Suzanne Bakker en Karin Klein Wassink helpen jou vanaf het eerste telefoontje tot en met het vertrek van de laatste gast op de dag van jouw bijeenkomst.

Deze evenementencoördinator is volledig op de hoogte van alle details van jouw evenement. Op die manier hoef jij niet rond te bellen en is er geen verwarring of vertraging. Het is onze prioriteit dat jouw evenement de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient.

evenementencoordinatoren evenementenlocatie

Onze evenementencoördinatoren

Maak kennis!

Hulp bij het organiseren van een onvergetelijk evenement?

Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van onvergetelijke evenementen op onze evenementenlocatie Utrecht. Ongeacht de aard van het event kunnen wij een klein deel van de organisatie verzorgen of een groter deel, geheel passend bij jouw wensen. Alles wordt hierop aangepast, wij gaan voor een succesvol totaalplaatje en ultieme gastvrijheid voor jouw gasten.

Doordat wij een theater zijn hebben wij alles in huis. Denk aan één vast contactpersoon, smaakvolle catering, alles voor jouw presentatie, licht, geluid en een vast team van technici. Daarnaast kunnen wij met onze ervaring en binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment bij jouw evenement.

Download brochure

Of vraag een offerte aan

“Een zakelijk evenement in een persoonlijke setting. Met een vast contactpersoon, die altijd goed bereikbaar is, voel je de gastvrijheid en professionaliteit bij Flint.” –  Stichting Positieve Impact

Op maat gemaakte evenementenlocatie nabij Utrecht

Kies je voor Flint? Dan zeg je ja tegen een unieke evenementenlocatie in Utrecht. En wij? Wij zeggen ja tegen jouw wensen, hoe specifiek of uitdagend ook!

Flint biedt verschillende mogelijkheden om je evenement te combineren met een borrel, diner of natuurlijk een theatervoorstelling! We denken graag met je mee om een arrangement op maat te faciliteren.

Evenementenlocatie met hybride mogelijkheden

Wil je een hybride evenement organiseren? Ook dat kan! Onze evenementenlocatie heeft alles in huis om jouw event zowel in Utrecht als online te organiseren. Dat doen we regelmatig! Onze technici staan klaar voor een soepele voortgang. Zo voelen zowel de aanwezige bezoekers als de online gasten zich thuis in ons theater. Lees meer over hybride/online evenementen bij Flint.

Horeca bij jouw evenementenlocatie Utrecht

Bij Flint werken we met een eigen keuken en horecateam. Daarmee kunnen wij tijdens jouw evenement geheel aan je wensen voldoen. Een luxe diner, verrassend Street food of een duurzaam en verantwoord menu? We horen graag je wensen en maken een passend voorstel op maat.

Evenementenlocatie Utrecht met eigen team van technici

Wist je dat je tijdens je evenement wordt ondersteund door een technisch team? Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over licht, geluid en audiovisuele presentatie. Beamers, microfoons of theaterspots? Wij voorzien jou van de beste apparatuur. Hierdoor is Flint de beste evenementenlocatie in Utrecht voor een onvergetelijke beleving!

Impressie eten en drinken tijdens lunch van Trek theaterkeuken en café in Flint theater Amersfoort

Eten en drinken

Lees meer

Techniek

Lees meer

Offerte aanvragen

Meer weten over het organiseren van een evenement bij Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl of bel direct naar 033 4 229 230. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar de evenementenlocatie in Utrecht? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan.

Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Neem contact op

Offerte aanvragen

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst