hero image

Klassieke muziek

Hannes Minnaar – Goldberg Variations

Serie 'Bier, Bach & Bratwurst'

Een avond vol muzikale pracht en praal.

Locatie

Sint Aegtenkapel

  • Normaal € 25,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Mix & match klassieke concerten € divers

Laat je betoveren door pianist Hannes Minnaar terwijl hij de Goldbergvariaties van Bach tot leven brengt. Minnaars virtuositeit en spontaniteit zorgen voor een meeslepende uitvoering van dit meesterwerk. Ervaar de complexiteit en schoonheid van Bachs composities en geniet van een avond vol muzikale pracht en praal. Mis deze unieke gelegenheid om een van de meest indrukwekkende werken uit de klassieke muziekgeschiedenis te beleven met Hannes Minnaar niet!

Hannes Minnaar
Pers en publiek beschrijven Hannes Minnaar als een pianist die de essentie van de muziek weet over te brengen. Ze prijzen zijn spontaniteit, natuurlijk spel en ongedwongenheid, die niet in oppervlakkigheid verzandt. Minnaar won erkenning onder andere bij het Concours de Genève (2008, 2e prijs) en de Koningin Elisabethwedstrijd(2010, 3e prijs). In 2016 kreeg hij de Nederlandse Muziekprijs uitgereikt. Minnaar treedt als solist en met orkest op in heel Europa en daarbuiten. Tevens is hij een gepassioneerd kamermusicus, onder andere in het Van Baerle Trio, dat hij met Maria Milstein en Gideon den Herder oprichtte.

Bier, Bach & Bratwurst

Viermaal Bach, in vier verschillende jasjes en uitgevoerd door internationale topmusici. In het eerste concert van de serie staat de Kaffee cantate van Bach centraal, in een licht theatrale uitvoering door onder andere Klaartje van Veldhoven. Het internationaal furore makend Dudok Quartet komt samen met bassist James Oesi een programma spelen dat kriskras door de tijd heengaat, van Bach via Dvořák naar Shaw. De violist/cellist Sergey Malov speelt een programma vol met solowerken van Bach, afgewisseld met improvisatie en live-electronics. Toppianist Hannes Minnaar sluit de serie af met een virtuoos recital.

Na afloop van de concerten kunt u nagenieten aan de bar met speciaal geselecteerd bier van stadsbrouwerij De Drie Ringen en een (vega)bratwurst.

De serie Bier, Bach & Bratwurst is een samenwerking tussen Flint en September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers en Stadsbrouwerij De Drie Ringen. September Me artistiek leider Ragazze Quartet stelde het programma samen.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving