hero image

Klassieke muziek

Sergey Malov

Serie 'Bier, Bach & Bratwurst'

Bachs tijdloze composities met een verrassende twist.

Locatie

Sint Aegtenkapel

  • Normaal € 25,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Mix & match klassieke concerten € divers

Duik in een unieke muzikale ervaring tijdens Sergey Malovsrecital300 Years of Solitude |Bach & Electronics. Laat je betoveren door de harmonie van klassieke meesterwerken en moderne elektronische klanken. Sergey Malov, de bejubelde violist, brengt Bachs tijdloze composities tot leven met een verrassende twist. Geniet van een fusion van traditie en innovatie terwijl de klanken van de viool en de violoncello da spalla samensmelten met elektronische elementen. Een grensverleggende reis door de geschiedenis van muziek die je ziel zal raken.

Sergey Malov

De violist Sergey Malov uit St. Petersburg geldt als even veelzijdig als virtuoos: hij speelt viool, altviool, barokviool en violoncello da spalla–het instrument waarop Johann Sebastian Bach waarschijnlijk zelf zijn cellosuites speelde. Zijn repertoire reikt van vroege barok muziek tot Johann Sebastian Bach, van klassieke en romantische vioolconcerten tot wereldpremières van hedendaagse muziek. Voor zijn interpretaties houdt hij zich intensiefbezig met stijl- en speeltechnieken van het betreffende tijdperk.

Bier, Bach & Bratwurst

Viermaal Bach, in vier verschillende jasjes en uitgevoerd door internationale topmusici. In het eerste concert van de serie staat de Kaffee cantate van Bach centraal, in een licht theatrale uitvoering door onder andere Klaartje van Veldhoven. Het internationaal furore makend Dudok Quartet komt samen met bassist James Oesi een programma spelen dat kriskras door de tijd heengaat, van Bach via Dvořák naar Shaw. De violist/cellist Sergey Malov speelt een programma vol met solowerken van Bach, afgewisseld met improvisatie en live-electronics. Toppianist Hannes Minnaar sluit de serie af met een virtuoos recital.

Na afloop van de concerten kunt u nagenieten aan de bar met speciaal geselecteerd bier van stadsbrouwerij De Drie Ringen en een (vega)bratwurst.

De serie Bier, Bach & Bratwurst is een samenwerking tussen Flint en September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers en Stadsbrouwerij De Drie Ringen. September Me artistiek leider Ragazze Quartet stelde het programma samen.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving