hero image

Jeugd

Musical

Nijntje de Musical (2+)

Naar verhalen van Dick Bruna (Herfststukjes)

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 23,50
  • 1e Rang € 21,00
  • 2e Rang € 18,50
  • 3e Rang € 15,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief
  • Nijntje Pleintje € 0,00

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3,nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. 

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje! 

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt. 

Bezoek ook het Nijntje Pleintje!

Voorafgaand aan de voorstelling van Nijntje, nodigen wij jou en je kleintje(s) uit om deel te nemen aan het Nijntje Pleintje. Dit pleintje is een ware speeltuin van beweging en plezier.

Wat kun je verwachten op het Nijntje Pleintje? We hebben meer dan tien leuke en educatieve activiteiten klaarstaan, elk gericht op een van de basisvormen van bewegen. Van balanceren tot springen en van kruipen tot rollen, je kleintje zal zich op een speelse manier door de ruimte heen bewegen.

Het Nijntje Pleintje nodigt ouder(s) en kind(eren) uit om samen plezier te hebben en te bewegen. Samenwerking en interactie staan centraal terwijl jullie deelnemen aan de activiteiten.

De Nijntje Beweegdiploma trainers staan klaar om uitleg te geven aan ouders, te bewegen met de kinderen op vrolijke muziek en spelletjes te spelen.

Mis dit unieke voorprogramma niet! Zorg ervoor dat je ruim op tijd aankomt (vanaf 12.30 uur) in Flint om te genieten van het Nijntje Pleintje en deel uit te maken van dit leuke avontuur.

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes jeugdtheater in de herfstvakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. Lees meer over Herfststukjes in Flint.

Credits

NAAR DE VERHALEN VAN
Dick Bruna
TEKST EN LIEDTEKSTEN
Ivo de Wijs
MUZIEK
Joop Stokkermans
CAST
Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Gumkow en Alexandra Alphenaar

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving