hero image

Jeugd

Musical

Nijntje de Musical (2+)

Naar verhalen van Dick Bruna (Herfststukjes)

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 23,50
  • 1e Rang € 21,00
  • 2e Rang € 18,50
  • 3e Rang € 15,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3,nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. 

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje! 

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt. 

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes jeugdtheater in de herfstvakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Credits

NAAR DE VERHALEN VAN
Dick Bruna
TEKST EN LIEDTEKSTEN
Ivo de Wijs
MUZIEK
Joop Stokkermans
CAST
Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Gumkow en Alexandra Alphenaar

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving